HORWIN EK3 


STIJLVOL DESIGN

Modern design, zachte contouren, schitterende kleuren – mode en luxe gecombineerd in één. Jong of oud, man of vrouw: de EK3 spreekt iedereen aan!

De EK3 is ontworpen voor dagelijks gebruik en kan snel, elegant en voordelig zelfs grotere afstanden afleggen. Deze e-scooter is ruim. Hij kenmerkt zich door een ergonomische, doordachte en comfortabele zithouding.

De EK3 is ontwikkeld volgens de laatste veiligheidsnormen en is uitgerust met tal van hightech systemen. Een CBS-remsysteem, led-verlichting, uitschakelvertraging licht, keyless go, een touch-start display, cruise control, achteruitversnelling, een anti-diefstal alarmsysteem en pechbestendige banden: dit alles wordt standaard geleverd met deze onderhoudsarme fiets, die opvalt door zijn minimale gebruikskosten!

Vanaf € 4590,-

excl. rijklaar maken                           ACCU TECHNOLOGIE 

 • De innovatieve 72V accu van Horwin zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid. 
 • De temperatuur van de accu wordt voortdurend gemeten, hiermee wordt voorkomen dat deze oververhit raakt.
 • De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd zodat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.
 • Een accu te ver leegrijden verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Horwin een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.
 • De accu is uitneembaar en kan hierdoor opgeladen worden buiten de scooter.

 

 


SPECIFICATIES 

Afmetingen 1900mm x 690mm x 1130mm
Zithoogte 780mm
Wielbasis 1320mm
Gewicht leeg 95kg
Maximum totaal gewicht 170kg
Nominaal vermogen 3,5 kW
Max. vermogen 7,2 Kw
Nominaal tpm 6365 tmp
Koppel 195 Nm
Max. snelheid 95 km/u
Overbrengingsverhouding 1:7,8
Actieradius (gemiddeld 45 km/u) > 100km (met 1 accu)
Laadcycli > 1000
Voorwiel 100/80-14
Achterwiel 110/70-13
Remsysteem CBS hydraulische remmen
Laadstroom 8 A
Oplaadtijd ca. 4 uur (0-100%)


WERKING & ANTI-DIEFSTAL ALARMSYSTEEM

De scootersleutel heeft handig een geïntegreerde afstandsbediening. Dit betekent dat u de e-scooter kunt starten, uitschakelen en immobiliseren zonder zelfs maar de sleutel in het contactslot te hoeven steken!

Het diefstalalarmsysteem kan ook met de transpondersleutel worden in- en uitgeschakeld.


                                 ACCESOIRES

 

 

 • Bagagedrager  €99,95
 • Windscherm €99,95
 • Telefoonhouder €34,95
 • Beenkleed €124,95
 • Extra accu 36ah €1599,-
 • Horwin scooterhoes €99,95

 


HORWIN EK3 IS DE WINNAAR VAN HET RED DOT DESIGN AWARD 2021

HORWIN is erg trots dat zijn HORWIN EK3 elektrische scooter is geselecteerd om de felbegeerde Red Dot Design Award 2021 te ontvangen in de categorie productontwerp. Dit betekent dat EK3 zichzelf mag adverteren met de titel “reddot winnaar 2021”.

Red Dot is een internationaal gevestigd award en een van de meest gewilde kwaliteitszegels voor goed design. De producten, communicatieprojecten en ontwerpconcepten en prototypes die aan de wedstrijd deelnemen, worden beoordeeld door de Red Dot Jury, die eenmaal per jaar voor elke wedstrijd bijeenkomt.